Köögi ala pööningul

Sinine taevas pööningute katuste kohal täies mahus, kus saate näidata U-kujulist kööki värvide ja toonide dünaamilises tasakaalus.

Köögi ala pööningul

Ümberkorraldage pööning

DISEGNO CUCINA IN MANSARDA


Pööningute interjööri kujundamine nii, et need oleksid funktsionaalsed ja ergonoomilised, on alati keeruline ülesanne, arvestades pööningualale iseloomulikke mahupiiranguid.
Selles artiklis illustreerin ma pööningu köögiprojekti, kus on tehtud ümberkujundamine: lihtsast ja olemasolevast 2-meetrilisest keerisnurgast kuni tõelise väga avarasse köögini, mida iseloomustab suur mõju avatud ruumi pööning täies mahus.
Esiteks koputati üks vaheseinad mis moodustas vannitoa väljatõrjumise, taastades seeläbi elamispinna kujundamiseks väärtuslikke kuupmeetrit.
Lisaks paigaldati tehas ex novo küte, i on asendatud seadmed sisemised ja välised ning uus põrand olemasolevale.
Minu disain pakub köögist globaalset ja perspektiivset vaadet, mida vaadeldakse elutoas. Üks on juba üks idee varjatud välimus toiduvalmistamise ja pesemise nurgas asuvate tööpiirkondade suunas, kuna poolsaare plokk on neid esiplaanil optiliselt varjestatud.
Vasakul nähtav külmiku - sügavkülmiku veerg toimib teenusteks eralduva eraldumise jagamisel.

U-kujuline köök

Köögis on struktuur U vormis; mõned elemendid, mis seda moodustavad, on hingedega uksed, samas kui teised on varustatud iseseisvate avadega korvidega (nn süsteem) BlueMotion).
Kogu struktuur hobuseraua See on valmistatud mitmekihilisest puidust, millel on lihvitud valge polümeerne viimistlus, millel peegeldub loomulik valgus.
Selle kompositsiooni olemus on esile tõstetud fassaadide sisseehitatud tammepuidust horisontaalsete profiilidega. Need võimaldavad avada ilma klassikaliste käepidemetega, laiendades köögi kujutist ja luues samal ajal asümmeetrilisi kujundeid.
U-kujuline areng leiab oma lõpp-punkti ühes mitmeotstarbeline torn, mis tõuseb kõrgusega võrreldes ülejäänud konstruktsiooniga ja millele näeme puhkust ameerika hommikusöögilauda.

PARTICOLARE ANGOLO COTTURA - LAVAGGIO

See vertikaalne laiendus sisaldab a kolonni ahi alla ja täiendav korv allpool.
Kogu tööpind on muutuvas vormis valge kvarts süvenditega, gaasiküttega keraamiline pliidiplaat ja kahe vanniga kriimustusvastane terasest valamu.
Katete puhul kasutati küpsetusseinil väikeseid puidust portselanist kiviplaatide ribasid, samas kui pesuala on kaitstud valge kvartsi seljatoega, mis on tööpinnaga kromaatiline. Tulemuseks on erinevate materjalide ja värvide tasakaalustatud segu.
Võimas ja lai kapuuts roostevabast terasest kahekordse mootoriga, imemis- ja filtreerimisega, on suitsu asümmeetrilises asendis järgib kallet pööningul.
Ahju torni külge kinnitatud on suur tabel ilmselge paksusega lamineeritud looduslikus tammes, mida toetab üks jalg geomeetrilise kujuga terasest. See on kombineeritud valge trükitud tehnopolümeersete toolidega.
Sama tammepuust on kaks pikka riiulit, millel on vaba funktsioon iseteenindus.
Huvitav on see, et koefitsientide mäng sel moel tekkis erinevate kõrguste vahele: laud, ahjukolonn, tööpind ja riiulid nende vahel. Tulemuseks on dünaamiline ja kaasaegne paigutus elutoas.
Avar laud a poolsaar see on mitmeotstarbeline, see tähendab, et see on nii suur söögituba kui ka töölaud, mida saab vajaduse korral isegi sobivas asendis muuta. kontor.

Üllata moeturg

PARTICOLARE PANNELLO DECORATIVO

Serveri riiulite kõrval asuvale seinale paigaldati a dekoratiivpaneeldisainitud, läbipaistvas polükarbonaadis.
See on taustavalgustusega LED-tulede abil ja annab seinale isikupära.
Samal ajal on konstruktsioon funktsionaalne, et katta keskküttesüsteemi.
Vormitud sokkel jalalaud ta lubas peita taimede torusid: seina sees asuva raudbetoonist tala tõttu ei olnud neid võimalik põrandale ega seinale paigaldada.
Sel viisil uuendati seina välimust üllatuslikult efekti nurgas, tänu sisustusalusele ja dekoratiivville, mis toimib kromaatilise leitmotifina.
Vanasse põrandasse on marmorist külvamisel asetatud heledad portselanist kivist plaadid, mis on sobitatud mööbli puidust essentsidega.
seadmed need on valmistatud veepõhise värviga töödeldud puidust, mis on kaetud vase külge, lamineeritud sisemise aknaga, mis tagab ohutuse ja pöörleva avanemise: kõik on energiasäästmise seisukohast tähelepanuväärne ja suure jõudlusega.
Selle minu projekti eesmärgiks oli ära kasutada pööningule iseloomuliku tasandi efekti erinevust, muutes selle võimalusteks: elutuba loodi rohkete liikumiste abil kasvama ruumi, koefitsientide ja nüansside tasakaalus.
Ilmsete piirangutega keskkondade, nagu pööningul, ümberkujundamisel on põhjalik ja sihipärane planeerimine väga oluline.
Kõigi oma eluruumide potentsiaali avastamiseks, isegi need, mis näivad pakkuvat vähe isikupärastamist, on meie eksklusiivne teenus saadaval Internetis. vabakäe disain, mille kaudu on võimalik interjööre ümber kujundada uute ja ratsionaalsemate vaatenurkade abil.



Video: Calling All Cars: Ice House Murder / John Doe Number 71 / The Turk Burglars