Trento ülikooli õigusteaduskond

Uued ruumid, mis on pühendatud õpetamisele ja teadustegevusele Trento õigusteaduskonnas, põhineb arhitekt Mario Botta projektil, mis on linna ja ülikooli kohtumispaik.

Trento ülikooli õigusteaduskond

Kaua oodatud kohandada ruumid suurenenud vajadustega üliõpilaste ja õppejõudude juures on Trento Ülikool tellinud arhitekt Botta uue ruumi ümbersuunamiseks kohtumine ülikooli ja linna vahel.

botta_facciata lavorata_foto arch.caiazzo

Hoone on a 90 meetri ees 4 korrust maapinnast ja 3 maa-alust tasetmillest üks taastati juba olemasolevast parkimismajast, mis muutis ehitise autonoomseks parkimiskohtade pakkumiseks, kuigi keskel.

Mõõtmeid piirab ka kohustused eemal olemasolevatest hoonetest ja ümbritsevatest hoonetest, olles selle osa Püha Süda ala. Kompleks on tegelikult sisestatud ühte linna vanimatest piirkondadest; on üks kõige olulisemaid läheduses arheoloogilised paigad, mida Botta taastab tänu külastuse jaoks ette nähtud soodsale marsruudile ja suuremale üldsusele.
Jaotamisfunktsioonid on lisatud kaks skaala tuuma külgedel suur korrusorganiseeritud avatud ruumi tüüp, mis on kasulik ka õppimisruumid ja ajutised näitused, mingi fuajees / agoras avatud ka kogukonnale.

Ülemistel korrustel on 2 suurt sorteeritud tubakülgnevad ja vastanduvad, eraldatud keskelt eemaldatava seinaga, mis kahekordistab ruumi.

botta_pietra rosso Trento_foto grisenti.it

Mis maksab 5,94 miljonit eurot ja mille brutopindala on 4500 ruutmeetrit, ülikooli arhitektuuriprojekt arhitekt Botta see on tegelikult üks keskkonnasõbralik struktuurkoos integreeritud koduautomaatika süsteemidega, mis on suunatud energiasäästule, sobivad ideaalselt linna linnaehitusse, tänu kamaterjalide oskuslik kasutamine.

Tegelikult taastub ajaloolisi tüpoloogilisi märkeEelkõige väliste viimistluste puhul oleme võtnud vastu minevikku meenutavaid materjale, nagu näiteks kaetud välispindade looduslikust kivist Trento punane, mis on moduleeritud vastavalt iseloomulik taust mis meenutab lähedal asuvat Santa Maria kirikut.

botta_ingresso fuajee notturno_foto grisenti.it

Kivi tegelikult on kaks erinevat värvi, mida kasutavad erinevad kasutatavad ravimeetodid: punane, mis paistab, selge poleeritud. sa kinnitatud poltide ja C-kujulise metallprofiiliga mustade anodeeritud alumiiniumist kinnitusvahendite ümber. Lüütiline kate on samuti rikkalik augustatud ja moodustab reste mis toimib päikesekiirguse varjestus, fassaadile asetatud klaasist kardina seinale.
hoone taju ja seega ka selle vormid teema rõhutanud, chiaroscuro mängus, mis annab sügavuse väljavaadetele, kus see paikneb ka a brise soleil alumiiniumist, fassaadi alumises ja keskosas, mis ühendab väljaulatuva katuse.

tee kõrgusel see moodustub fassaadi ja katuse üle, mis toimib turustajana, kuid ka ühenduses ümbritsevate eelseadeteganagu Duomo ja Castello del Buon Consiglio, mis moodustavad tõelise arhitektuurilise promenaadi, kust avaneb suurepärane vaade linnale.


grisenti.it



Video: